Sublime Treatment Cherapy

SUBLIME TREATMENT

The prestigious and exclusive line of Selective Professional, designed for hair care and beauty, offers targeted and exciting solutions. CAVIAR, HEMP and PEARL, three refined extracts that characterize and enrich the SUBLIME line for extraordinary results from the very first applications. Behind its simple SUBLIME design hides a velvety, enveloping and comfortable texture, ideal for all hair types. Evocative fragrances that capture the senses, each bottle a bouquet of emotions.

AFFIRM PERM

Kaviaar Sublime

De lijn van behandelingen op basis van zwarte, witte en rode kaviaar voor een totale regeneratie van het haar en de hoofdhuid. De rijke samenstelling van voedingsstoffen en essentiële vetzuren van de hoogste kwaliteit, stimuleert de productie van collageen en keratine om het juiste hydratatieniveau te behouden en het haar op te fleuren. Het gebruik van CAVIAR SUBLIME ULTIMATE LUXURY TREATMENT zorgt voor buitengewone resultaten, vanaf de eerste toepassingen.

 • BESCHERMT haar tegen veroudering, het herstel van het optimale niveau van voedingsstoffen
 • VERSTERKT droog, dof en futteloze haren
 • HERSTRUCTUREERT in de diepte, voor luxueus zachter, gehydrateerd en sterk geregenereerd haar
AFFIRM PERM

Hemp Sublime

Een innovatief assortiment SUBLIME BEHANDELINGEN verrijkt met hennep, met uitstekende gunstige en verfraaiende eigenschappen, ideaal om het juiste niveau van hydratatie en voeding te herstellen.

De hennep is rijk aan Omega 3 en Omega 6 en zijn meervoudig onverzadigde vetzuren, sporenelementen en vitaminen, essentieel om het juiste niveau van hydrolipide balans te behouden. Een voedende en versterkende infuus voor haar en hoofdhuid, dit maakt deze HEMP SUBLIME van onschatbare waarde voor haar dat de neiging heeft tot te droog of gevoelig voor veroudering. HENNEP SUBLIME ULTIMATE LUXURY TREATMENT is ontworpen om droge en futloze haarstructuren te hydrateren, voedt in de diepte, versterkt de haarschacht.

 • HYDRATEERT extreem droog, lusteloos en dof haar
 • VOEDT in de diepte met behoud van het optimale hydratatieniveau
 • VERSTERKT de haarelasticiteit, heeft meer body en extreme glans
AFFIRM PERM

Pearl Sublime

Een nieuwe lijn van waardevolle behandelingen om de natuurlijke schoonheid en helderheid van blond haar te verbeteren. Pearl, het juweel van de eeuwige schoonheid, symbool van elegantie en perfectie, wordt beschouwd als de meest kostbare schat van de oceaan.

Het geheim zit diep in de kostbare bol: sporenelementen verrijken de natuurlijke intensiteit van je kleur, terwijl de micro-lichtgevende kristallen en de essentiële aminozuren de glans en schittering van het haar verbeteren. PEARL SUBLIME ULTIMATE LUXURY TREATMENT beschermd, vitaal en extreem blond haar.

 • ILLUMINATES met hydraterende eigenschappen voor unieke glans
 • REGENERATES zorgt voor een boost van energie zonder te verzwaren
 • EXCITES verbetert de reflexen tussen haarkleur en extern licht
AFFIRM PERM

Tropical Sublime

De SUBLIME TREATMENT lijn voor de zomer.

TROPICAL SUBLIME ULTIMATE LUXURY TREATMENT de nieuwe essentie van schoonheid verrijkt met macadamia olie en copaiba olie, actieve bestanddelen met hoge regenererende en verzachtende eigenschappen. Ideaal om het juiste niveau van hydratatie en voeding te herstellen, zelfs op het strand. Het beschermt het haar tegen zon, zeezout en chloor. Wat je zomer ook is, beleef het met TROPICAL SUBLIME.

 • VOEDT het haar
 • HERSTEL het juiste niveau van hydratatie
 • BESCHERMT tegen zon, zeezout en chloor
AFFIRM PERM

Booster Sublime

Drie oplossingen om te combineren met ULTIMATE LUXURY TREATMENT producten op basis van het te behandelen haartype, voor nog sensationelere resultaten.

Drie geconcentreerde behandelingen om de werking en effectiviteit van de behandelingen KAVIAAR, HEMP en PEARL SUBLIME te intensiveren.

 • MOISTURIZER om extreme hydratatie te brengen aan het haar
 • HERSTRUCTURERING voor een intensieve herstructureringsactie
 • ANTI-AGE om extreme vitaliteit te geven aan het haar