ASP LUXURY HAIRCARE presenteert Kitoko

Geïnspireerd door de rijke, natuurlijke bronnen van Afrika, Kitoko combineert de natuur en wetenschap om deskundige therapie te leveren voor elk haartype of zorg - in een heerlijke, zintuiglijke ervaring. Dit luxe assortiment van salon en homecare behandelingen combineert voedende botanische extracten met unieke technologie om natuurlijk mooi, gezond uitziend haar te onthullen. Elk Kitoko product bevat een unieke botanische mix, vakkundig geselecteerd door onze ontwikkelingschemici voor hun ongelooflijke verjongende en herstellende kwaliteiten die specifiek gericht zijn op uw specifieke haar of hoofdhuid zorg. In combinatie met onze unieke Electron Acceptor-technologie en ultra-zachte formules, zal Kitoko Advanced Hair Therapy je haar transformeren met echte, ongeëvenaarde resultaten.

Kitoko Advanced Hair Therapy bestaat uit een volledige professionele kapperslijn van kleuring, verzorging en styling producten. Elke product straalt luxe met de kracht van de natuur uit. Zoals altijd vrij van parabenen, Sulfaten, minerale olieën, waxen is VEGAN-friendly en natuurlijk niet getest op dieren. Dit alles volgens onze ASP dna.

Kitoko Advanced Hair Therapy is ideaal voor concept salons die de meerwaarde van botanische ingrediënten en de luxueuze, exclusieve kapperslijn weten te waarderen.

ASP LUXURY HAIRCARE Kitoko Producten

Kitoko Botanical Colour

Kitoko Colour

KITOKO Botanical Colour

Maak kennis met Botanical Colour, een veganistische, glutenvrije natuurlijke kleur van ASP Kitoko.

Voor klanten die op zoek zijn naar een natuurlijke manier om haar te kleuren, geeft de nieuwe vegan vriendelijke en glutenvrije ASP Kitoko Botanical Colour hen die optie.

Er zijn 12 tinten beschikbaar die zijn gebaseerd op zeven natuurlijke kleurstoffen die een gezuiverde en conserveermiddel-vrije formulering hebben.

De zeven natuurlijke kleurstoffen omvatten; metaalvrij-Henna; Cassia; Indigo; Walnootschil; Bloedhoutboom; Kurkuma en Rabarber.

Alle tinten zijn 87-100% organisch, plantaardig en ammoniakvrij. Deze plantaardige kleur mengt met water voor mooie, zachte resultaten en een houdbaarheid tot 20 wasbeurten.

Het is perfect voor breekbaar of beschadigd haar, evenals nieuwe kleurcliënten en mensen met ingrediënt allergieën. Het laat het haar sterker voelen, voller en gezonder en een ongelooflijke glans en levendigheid.

Verkrijgbaar in 12 opvallende kant-en-klare tinten, de kleuren zijn vrij van peroxide, ammoniak, resorcinol, ppd en ptd met 100% dekking witte haren. Alle kleuren zijn mengbaar met zowel warme en koude tinten.

Warme kleuren – Nutmeg; Cranberry; Chocolate; Autumn Berries; All Spice; Paprika; Dark Cinnamon; Damson and Manuka Honey.

Koude kleuren – Bitter Chocolate and Peppercorn.

Neutraal kleur – Crystal Clear. Crystal Clear kan ook op zichzelf worden gemengd en toegepast als een conditioneringsbehandeling om ongelooflijke glans, conditie & textuur te geven, zonder kleur.

Het assortiment omvat ook een Primer Shampoo, ontworpen voor een optimale kleurabsorptie en 100% grijsdekking.

Kitoko Arte

KITOKO ARTE A New Standard in Hair Styling

Kitoko® ARTE brengt botanische extracten & unieke technologieën samen die voeden & beschermen zowel het haar en de hoofdhuid. Ze creëren de ultieme schoonheid met glans, volume en natuurlijke souplesse.

Met deze high performance styling & finishing formuleringen kan je het perfecte kapsel maken met respect voor de integriteit van de haarvezel, waardoor de natuurlijk schoonheid beschermd en verbeterd.

Kitoko ARTE formules zijn ‘colour-safe & vrij van silicones, parabenen & minerale waxen.

KITOKO BOTANICAL Verzorging shampoo conditioners maskers en special treatments.

Kitoko : Geïnspireerd door de rijke, natuurlijke bronnen van Afrika, Kitoko combineert de natuur en wetenschap om deskundige therapie te leveren voor elk haartype of zorg - in een heerlijke, zintuiglijke ervaring.

Dit luxe assortiment van salon en homecare behandelingen combineert voedende botanische extracten met unieke technologie om natuurlijk mooi, gezond uitziend haar te onthullen.

Elk Kitoko product bevat een unieke botanische mix, vakkundig geselecteerd door onze ontwikkelingschemici voor hun ongelooflijke verjongende en herstellende kwaliteiten die specifiek gericht zijn op uw specifieke haar of hoofdhuid zorg.

In combinatie met onze unieke Electron Acceptor-technologie en ultra-zachte formules, zal Kitoko Advanced Hair Therapy je haar transformeren met echte, ongeëvenaarde resultaten.

Kitoko Arte

KITOKO Oil Treatment

Kitoko Oil Treatment is een rijke mix van Karite en Argan olie, rijker aan anti-oxidanten, omega oliën en vitamine A en E dan welke andere olie dan ook.

Deze zinnen prikkelende olie is perfect uitgebalanceerd voor gebruik op het haar en de hoofdhuid, wat resulteert in een ongelooflijke absorptie en snelle opname zonder dat Kitoko Oil Treatment het haar verzwaart. Essentiële vetzuren voeden het haar van binnenuit om een ongelooflijke conditie, elasticiteit en glans te stimuleren.

Kitoko Oil behandeling revitaliseert niet alleen beschadigd haar maar zal het haar ook helpen bij het neutraliseren van vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf.

 • Lichtgewicht formule, ideaal voor alle haartypes
 • Biedt intense voeding, terwijl hij het haar glad maakt en versterkt 
 • Herstelt de natuurlijke glans en vochtbalans.
 • Kalmeert pluizig of onhandelbaar haar. 
 • Wordt direct door het haar geabsorbeerd, geeft geen vet gevoel en geen build-up
 • Verlicht de droge hoofdhuid 
 • Verbetert de elasticiteit van het haar 
 • Bij uitstek geschikt voor het herstellen van broos en gespleten haar
 • Bevat een natuurlijke UV-filter
 • Vermindert de droogtijd.
 • Kleurbeschermende formule