ASP SUPER SMOOTH

ASP SUPER SMOOTH For smoother, straighter & stronger hair.

Super Smooth Detox Shampoo 1

Super Smooth Treatment 2

Super Smooth Seal It In 3

Super Smooth Seal It In 3

12 weken ZACHTER, STRAKKER, STERKER HAAR met deze Keratine-vrije behandeling.

Ongelooflijke frizz-free, gezonder haar die zachter, gladder en sterker is gedurende 3 maand.

 • Lang blijvende resultaten
 • Beter kleurbehoud
 • Geen geurhinder
 • Minder rookvorming tijdens stylen met stijltang
 • Snellere droogtijd
 • Sneller resultaten in een korter, eenvoudige proces.
 • GEEN VERKLEURING OP BLOND
 • Vegan Friendly

EENVOUDIGE STAPPEN voor alle klanten

 • 1 formulatie voor alle types haar.
 • 40 minutes processing tijd (alle haartypes zowel beschadigd & ontkleurd)
 • Zelfde eenvoudige stappen voor iedere klant.

SUPER SMOOTH = SIMPLE | EFFECTIVE | LONG LASTING

Waarom is er Amino-complex gebruikt? (en geen Keratine)

 • Herhaaldelijk gebruik van Keratine kan ‘broosheid’ veroorzaken.
 • Keratine is een product uit dierlijke oorsprong en dus niet Vegan.
 • Keratine zal het haar verkleuren en blond meer goud maken.
 • Keratines werken mogelijk in op hormonale eigenschappen.
 • Keratines kunnen formaldehyde bevatten.
 • ASP ontwikkelde zelf deze nieuwe technologie.
ASPHair Super Smooth Instructies

 

ASPHair System Blonde

ASP LUXURY HAIRCARE : Be the BLONDE you want to be

ASPHair System Blonde Producten

Ontdek het System Blonde gamma :

Ice Crème maakt gebruik van de nieuwste technologie en is volledig vrij van ammonia. Deze nieuwe technologie is veel vriendelijker voor het haar en geeft minder zwelling en porositeit terwijl het maximaal 7 tinten kan ophelderen.

Ice Crème is beschikbaar in een witte poeder met appelgeur of blauwe poeder met muntgeur. Ice Crème heeft een verbazingwekkende 'on-the-scalp' (= op de hoofdhuid te gebruiken) formulering. Mengt tot een romige consistente gel en is anders dan normale ontkleuringen. Uiterst gemakkelijke toepassing doordat de crème niet uitdroogt of vlokt tijdens het proces.

Ice Crème heeft een ongelooflijk verhelderend vermogen zelfs met lagere volumes. Deze prestaties, in combinatie met de geavanceerde ammonia vrije formule betekent dat Ice Crème veel vriendelijker is voor het haar. Het haar blijft in een prachtige conditie.

Meng een kleine hoeveelheid van dit speciaal ontwikkelde pigment toe aan je ASP ontkleuringspoeder. Het zorgt ervoor dat ongewenste warme tonen geneutraliseerd worden tijdens het ontkleuren. Het spaart procestijd uit en je hoeft geen toner te plaatsen na ontkleuring.

Verlicht tot 9 niveaus. De zachte formule bevat guargom, Zea Mays en maltose om het haar en de hoofdhuid te verzorgen en te beschermen tijdens het ophelderen of ontkleuren, waardoor het perfect is voor alle technieken ‘on’ en ‘off-scalp’. Meng met ASP Crème Developer voor ongelooflijke ontkleuring, maximale controle en superieure conditie.

Is een ammonia-vrije ontkleuringscrème die tot 6 levels opheldering heeft en 100% stofvrij. Deze zachte formule is zowel voor delicaat haar, veilig voor huid en weinig zwelling gedurende de applicatie. Tarwe & Rijst proteïnes beschermen en vermijden schade terwijl guargom met de nodige verzachtende eigenschappen de huid beschermen. Ideaal voor 'on scalp application' of gelijk welke folie techniek, balayage of freehand techniek. De ideale ontkleuring voor het moeilijke werk.

De stofvrij ontkleuringspoeder met hoge prestaties. Lite is een hoogwaardige ontkleuringspoeder, geschikt voor alle technieken. De zachte formulering kan tot 7 tinten verheldering geven. Lite bevat 'gehydrolyseerd collageen' om schade te elimineren en de elasticiteit te behouden. De stofvrije formule mengt gemakkelijk tot een romige crème zodat je deze netjes & gemakkelijk kan aanbrengen.

Snellere behandeling - bespaart kostbare tijd.

Schoon en makkelijk te gebruiken - loopt niet af en vlokt niet.

Zacht door de collageen en behoudt de conditie van het haar.

Super makkelijk te mengen met zeer weinig geurhinder.

Verkrijgbaar in zowel blauw & witte poeder.

ASPHair System Blonde shampoo, conditioners & maskers

ASP luxury haircare shampoo, conditioners & maskers voor cool blonde haren.

Deze intens violet shampoo herstelt de helderheid van natuurlijk blond, mèches, ontkleurd of wit haar en maakt donkere basissen cooler. Verwijdert voorzichtig onzuiverheden terwijl kleurcorrigerende pigmenten ongewenste gele tinten neutraliseren en beschermen tegen goudachtige schijn. Wit of grijzend haar wordt verfraaid met een vleugje zilver. Bevat UV-filter. Vrij van sulfaten & paraben. 1L / 275 ml

Herstel de helderheid van natuurlijk blond, mèches, ontkleurd of wit haar met dit diep conditionerende, semi-permanente verstevigende masker. Voedt intensief terwijl kleurcorrigerende violette pigmenten ongewenste gele tinten neutraliseren en beschermen tegen koperachtige schijn. De rijke en luxueuze formule maakt het haar gladder, zachter en gezonder. Wit of grijzend haar wordt verfraaid met een vleugje zilver. Bevat UV-filter. Vrij van sulfaten & paraben. ½ L / 150 ml

Deze intens blauwe shampoo herstelt de helderheid van natuurlijk blond, mèches, ontkleurd of wit haar en maakt donkere basissen cooler. Verwijdert voorzichtig onzuiverheden terwijl kleurcorrigerende pigmenten ongewenste oranje tinten neutraliseren en beschermen tegen koperachtige schijn. Wit of grijzend haar wordt verfraaid met een vleugje zilver. Bevat UV-filter. Vrij van sulfaten & paraben. 1L / 275 ml

Herstel de helderheid van natuurlijk blond, mèches, ontkleurd of wit haar met dit diep conditionerende, semi-permanente verstevigende masker. Voedt intensief terwijl kleurcorrigerende blauwe pigmenten ongewenste oranje tinten neutraliseren en beschermen tegen koperachtige schijn. De rijke en luxueuze formule maakt het haar gladder, zachter en gezonder. Wit of grijzend haar wordt verfraaid met een vleugje zilver. Bevat UV-filter. Vrij van sulfaten & paraben. ½ L / 150 ml

Gebruik na System Blonde Anti-Yellow of Anti-Orange Shampoo om het effect te behouden. Verrijkt met violette kleurpigmenten en speciale kationische ingrediënten. Hydrateert het haar, waardoor het zachter en stralender wordt met een stralende glans. Bevat UV-filter. Als meer neutralisatie en een diepere, intensere conditie vereist zijn, gebruik dan een System Blonde Deep Treatment Masque. 1L / 275 mlASPHair Vitaplex

ASP LUXURY HAIRCARE VITAPLEX : Haarhersteller zonder compromissen

VITAPLEX

Een revolutionair biomimetisch systeem dat de natuurlijke structuur van het haar repliceert en herbouwt, waardoor kleur & ontkleuring mogelijk zijn zonder afbreuk te doen aan de integriteit van het haar. Beschermt de structuur van het haar. Beschermt tegen beschadiging van het haar en minimaliseert haarbreuk. Haar wordt sterker , soepeler en krijgt meer glans. VITAPLEX intensiveert kleur resultaten en verhoogt de oplichtende werking ( zonder gebruik van hoger Developers)

WAAROM IS VITAPLEX ANDERS?

Tijdens het kleur- of ontkleuringsproces kunnen de aminozuurketens in het haar beschadigd of afgebroken worden door het chemische proces. De Biomimetische technologie in RAV19 is in staat om niet alleen de 19 aminozuren in menselijk haar na te bootsen, maar ook de EXACT sequentie & hoeveelheid waarin ze van nature aanwezig zijn in het haar herstellen. Vitaplex is uniek door zich te richten op de bouwstenen van het haar (Keratine molecuul en disulfidebindingen). Vitaplex is Wetenschap die de natuur nabootst.

Vitaplex is speciaal ontwikkeld voor de professionele kapper & in tegenstelling tot veel andere plex-producten zijn dit de belangrijkste voordelen:

 • Geen extra procestijd nodig
 • Eenvoudige toepassing, geen verandering in kleurroutine
 • Intensiveert kleur & boosts verheldering zonder de noodzaak van een sterkere developer
 • Kan worden gebruikt als een stand-alone behandeling om eerder beschadigd haar te repareren
 • Mimics en herstelt de exacte natuurlijke structuur van het haar.
 • Herstellen, versterken & beschermen het haar tijdens het kleuren & ontkleuringsproces
 • Versterkt de interne structuur van het haar waardoor de elasticiteit wordt verbeterd & breuk wordt voorkomen.
 • look & feels significant gezonder
 • compatibel met alle professionele kleur- en verlichtingssystemen
 • Vermindert cuticulaschade.


ASPHair Permanenten & Straightners

ASP LUXURY HAIRCARE : Permanenten & straightners

AFFIRM PERM

AFFIRM PERM

AFFIRM is een unieke perm die de beste eigenschappen van een alkalische en zure permanent combineert. Affirm geeft ongeëvenaarde krulresultaten, zelfs op beschadigd haar, met perfecte elasticiteit.

AFFIRM is een neutrale perm die de haren beschermen met een netwerk van aminozuren.

Aminozuren en cystamine helpen de elasticiteit te geven aan krullen met langdurig behoudt, zelfs op ontkleurde haartypes.

AFFIRM bevat de volgende voordelen:

 • Vaste doorlooptijden van 10 of 15 minuten - geen testkrul dus geen giswerk!
 • Geen ammoniak dus een betere conditie van het haar.
 • Geen thioglycolzuur in sterkten 2 of 3
 • unieke anti-aging. Neutrale pH. Geen hinderlijke geur.
 • Volkomen veilig en betrouwbare perm.
GENTLE WAVE

GENTLE WAVE

De ultra-conditioning permanent.

Gentle Wave is een professionele permanent en neutralisatie geformuleerd met ultra conditioning ingrediënten om de veerkrachtige gezonde krullen te maken die blijven duren. De alkalische wave lotion zorgt voor fijne of grove krultekening en de conditionering neutralisatie voegt een ongelooflijke glans en balans toe. De gestabiliseerde formule garandeert geen verlies in kracht. De literverpakking maakt het permanenten zuinig.

SUPER SMOOTH

SUPER SMOOTH

ZACHTER, STRAKKER, STERKER HAAR met deze Keratine-vrije behandeling.

Ongelooflijke frizz-free, gezonder haar die zachter, gladder en sterker is gedurende 3 maand.

 • Lang blijvende resultaten
 • Beter kleurbehoud
 • Geen geurhinder
 • Minder rookvorming tijdens stylen met stijltang
 • Snellere droogtijd
 • Sneller resultaten in een korter, eenvoudig proces.
 • GEEN VERKLEURING OP BLOND
 • Vegan Friendly