AFFIRM PERM

ONcare Therapy

De formules van Selective Professional behandelen en reinigen het haar elke dag met totaal respect voor de haarstructuur en huid.

De zijdeachtige textuur omhult het haar reinigt en polijst het, waardoor het zijn natuurlijke schoonheid terugkrijgt.
De exclusieve geuren zorgen voor een nog betere ervaring van de professional en de klant, terwijl het fijne design de zachtheid van ONCARE oproept.

SHAMPOO NO SLES-SLS

EVOLUTIE VAN DE FORMULES

De producten bieden hogere prestaties dankzij de verbeterde formules, en waarborgen gelijktijdig de werking van onze bestaande producten.

GERECYCLEDE VERPAKKING

De verpakkingen zijn gemaakt van 50% gerecycled plastic en zijn opnieuw recyclebaar.

INGREDIËNTEN

Elk verzorgingslijn heeft formules met specifieke natuurlijke werkzame stoffen om gericht op de behoeften van het haar in te spelen.

CRUELTY FREE, 100% VEGAN, 100% pigment vrij

AFFIRM PERM

ONcare DAILY

DE HYDRATERENDE FORMULE IS INTENSIEF VANAF DE EERSTE TOEPASSING, terwijl de disciplinerende en delicate werking de haartextuur verfijnt en het haar sterker maakt, extreem licht en zacht met een stralend zijdeachtig effect.

AVOCADO OIL Avocado-olie is een natuurlijke olie die rijk is aan voedende stoffen en carotenoïden. Door de snel inwerkende eigenschappen is dit product zeer voedend en kan het de hoofdhuid en de schacht hydrateren wanneer deze bijzonder droog zijn. De olie verbetert het vochtgehalte, de haargroei en de glans.

JOJOBA OIL De jojobaolie staat bekend om zijn voedende en beschermende eigenschappen. De unieke moleculaire samenstelling, die structureel vergelijkbaar is met de natuurlijke talg die door de hoofdhuid wordt afgescheiden, brengt extreme voeding, vocht en zachtheid in het haar.

PEQUI OIL Pequi-olie heeft een hoge concentratie provitamine A en is van nature rijk aan olie-en palmitinevetzuren. De olie zorgt voor veerkracht, vermindert kroezen en geeft een mooie glans aan de lengtes. Een lichte olie, rijk aan antioxidanten, die de tekenen van vroegtijdige veroudering tegengaat.

AFFIRM PERM

ONcare COLOR BLOCK

EEN PROFESSIONELE FORMULE VERRIJKT MET KOSTBARE WERKZAME STOFFEN OM GEKLEURD HAAR te voeden en te beschermen en de haarvezel in goede conditie te houden, voor een stralende en langdurige kleuring, zoals in de salon.

EEN NIEUWE MIX, ONTWORPEN OM DE INTENSITEIT EN DUURZAAMHEID VAN DE KLEUR TE VERSTERKEN EN TE BESCHERMEN.

TSUBAKI OIL Olie afkomstig van de Japanse Camelia, bekend als “de winterroos”. Een uitzonderlijke antioxidant die bescherming, glans en onmiddellijke conditionering geeft. Een concentraat van jeugd.

WILD BERRIES EXTRACTS Zijn uitstekende antioxidanten, werken als organische katalysatoren en hebben bioregeneratieve functies. Ze geven zachtheid en glans aan het haar.

VIBRARICHE Gepatenteerd complex dat de kleur meer glans en duurzaamheid geeft, waardoor de kleur langdurig bruisend blijft. Maakt het haar zacht, gevoed en gemakkelijk te ontwarren.

AFFIRM PERM

ONcare REFILL

HYDRATEERT EN GEEFT NIEUWE DYNAMIEK & VOLUME AAN DE HAARSTRUCTUUR.

Buitengewone energie, volume en onmiddellijke hydratatie voor de zwakste structuren.

EEN RIJKE MIX OM ZELFS HET FIJNSTE HAAR STEVIGER, VOLLER EN GLADDER TE MAKEN.

HEMP & RICE PHYTOKERATIN Plantaardige keratines die dankzij hun natuurlijke kenmerken kracht en structuur aan uitgeput haar geven. Rijk aan voedende stoffen, vullen zij de haarstructuur, verbeteren de veerkracht en helpen zwak haar te herstellen.

LIJNZAADEXTRACT Het lijnzaad geeft veerkracht aan het haar dankzij de werking van de vetzuren Omega 3, die voor hydratatie zorgen en het haar sterker maken door op de haarschacht in te werken en zo breuk te voorkomen. Dit is niet alleen een natuurlijk esthetisch ingrediënt, maar het verstevigt het haar en maakt het veerkrachtig en stralend.

AFFIRM PERM

ONcare SMOOTH

DE BONDGENOOT VAN LANG HAAR, ONCARE SMOOTH is een essentieel concentraat van werkzame stoffen dat de haarstructuur diep voedt en de meest weerbarstige lengtes onder controle houdt.

EEN COMBINATIE OM DE HAARSTRUCTUUR TE VERNIEUWEN EN DE PUNTEN TE VERSTERKEN, VOOR STERKER, ROBUUSTER EN GLANZENDER HAAR.

AVOCADO OIL Avocado-olie is een natuurlijke olie die rijk is aan voedende stoffen en carotenoïden. Door de snel inwerkende eigenschappen is dit product zeer voedend en kan het de hoofdhuid en de schacht hydrateren wanneer deze bijzonder droog zijn. De olie verbetert het vochtgehalte, de haargroei en de glans.

PLANTAARDIGE KERATINE Voeding, structuur, en discipline

APPELZAADOLIE Celvernieuwing en hydratatie.

PECTINE VAN APPEL Volume, zachtheid en extreme glans.

AFFIRM PERM

ONcare REPAIR

DE FORMULE MET RESPECT VOOR DE HAARSTRUCTUUR is rijk aan werkzame stoffen die in de diepte van de haarvezel werken en de natuurlijke schoonheid van het haar vernieuwen, het versterken en revitaliseren.

EEN COCKTAIL MET EEN AUTHENTIEKE GEUR, DIE EEN UNIEK GEVOEL VAN LICHTHEID EN EEN SENSATIONEEL STRALEND EFFECT ACHTERLAAT.

KARITÉBOTER Karitéboter, die rijk is aan vetzuren, fytosterolen, vitamine A en vitamine E, is een echte bondgenoot op het gebied van schoonheid. Het product geeft het haar nieuwe kracht dankzij zijn herstellende, beschermende, voedende, veerkrachtgevende en vochtinbrengende ontstekingsremmende eigenschappen.

GREEN TEA AND CAMELIA Dankzij hun natuurlijke eigenschappen zorgen zij voor hydratatie, glans en discipline, en voorkomen zij gespleten haarpunten.

AFFIRM PERM

ONcare RISANA

BESCHADIGD HAAR HEEFT EXTRA INTENSIEVE BEHANDELINGEN NODIG. Het haar kan droog zijn, zonder volume, dof, kroezig of broos.

De oorzaken zijn overmatige uitputting, smog en seizoensveranderingen. Het onderzoeks- en ontwikkelingsteam van Selective Professional heeft een nieuwe formule opgesteld voor een professionele herstructurerende behandeling die in slechts 3-5 minuten op ieder type te herstellen haar inwerkt.

EEN COCKTAIL RIJK AAN ELASTINE, COLLAGEEN EN ALLANTOÏNE EN ZORGT VOOR ELASTICITEIT, STERKTE EN HYDRATATIE VAN HET HAAR.

SNAIL MUCINE of SLAKKENSLIJM met regenererende, revitaliserende en vullende werking, zorgt het ervoor dat het haar licht blijft.

KERATINE heeft een filmvormende werking en verstevigt de haarstructuur.

PANTHENOL en GLYCERINE geven hydratatie en enorme veerkracht.

HAVEREXTRACTEN herstellen en verstevigen de cuticula’s.

AFFIRM PERM

ONcare CURL LOVER

KRULLEND HAAR KAN GEMAKKELIJK DROOG EN KROEZIG WORDEN.

Vanwege een vochttekort in de buitenste laag van de haarstructuur wordt de cuticula ruw en opgezwollen, wat een sterk kroeseffect geeft. Voor perfecte krullen die altijd in model blijven hebben de laboratoria voor Onderzoek en Ontwikkeling Selective Professional nu de professionele behandeling ontwikkeld, gericht op de voeding en definitie van krullend haar.

VOOR VEERKRACHTIGE EN ZACHTE KRULLEN

LIJNZAAD herstelt kroezig, droog, beschadigd en dof krullend haar en maakt het zacht en stralend.

CHIAZAAD beschermt tegen uitdroging en behoudt de natuurlijke hydratatie.

MULTIFUNCTIONELE STOFFEN met conditionerende, filmvormende en volumegevende eigenschappen.

FLEXIBELE POLYMEREN zorgen voor langdurige energie, steun en volume.

AFFIRM PERM

ONcare NO YELLOW

BLONDE HAARTINTEN ZIJN HET MOEILIJKST TE BEHANDELEN.

Tijdens technische behandelingen kunnen ze aanleiding geven tot ongewenst geel of oranje . Bovendien zijn ze onderhevig aan vele factoren die geel en oranje kunnen versterken zoals weersinvloeden, zonlicht en vervuiling.

COOL UP THE BLOND!

IRIS, VIOLET en LAVENDEL EXTRACT Pigment uit bloemen neutraliseren ongewenste kleuren en conditioneer het haar en heeft volume.

NEUTRALIZING PIGMENTS extra koude kleur reflectie en diepere textuur van blond.

PROTEIN COMPLEX revitaliseert en beschermt de haar fiber en verbetert de sterkte, elasticiteit en glans.

VITAMIN E beschermt het haar en de huid tegen overmatige warmte en droogte, versterkt de haarschacht en verbetert het doorkammen.

AFFIRM PERM

ONcare SCALP DEFENCE

ONCARE SCALP EEN COMBINATIE VAN NATUUR EN GEZONDHEID, OM HET WELZIJN VAN DE HOOFDHUID TE HERSTELLEN MET RESPECT VOOR HET MICROBIOOM.

De specifieke lijn voor een evenwichtige hoofdhuid, met rijke texturen, mineralen, wetenschappelijk geteste extracten en efficiënte formules die ingrediënten uit de rijke middellandse zee gebieden opnieuw uitwerken, om uitstekende, tastbare ervaringen te bieden.

PERFECT OM DE HOOFDHUID WEER IN BALANS TE BRENGEN, DE CELVERNIEUWING TE STIMULEREN, DE VERDEDIGING VAN DE HOOFDHUID TE VERSTERKEN EN DE GLANS EN HET UITERLIJK VAN HET HAAR TE VERBETEREN.

Extracten uit:
Brandnetel, Rosemarijn extractent, Sali Extracten, Pioenroos, Redensyl, wilde blauwe bessen, Papaya, Aloe vera, Eucalyptus, Calendula extract, Sepicalm, aquarich, Selderzaad, Seasalt, ...